Contacteer ons
sam gong

Telefoonnummer : 86-13068691986

lopende band

 

Wij hebben 3000 gebied van de vierkante meterproductie, 100 bekwame personeelsleden, 3 geavanceerde productielijnen met hoog automatiseringsniveau. Wij specialiseren ons hoofdzakelijk in de productie van een waaier van producten van de alcoholische drank de koelere machine. Zij hebben een uitstekende reputatie bij binnenlands en in het buitenland markten verdiend.

 

 Wineplus Industrial Limited fabriek productielijn 0

 

Ons betrouwbaar productiebeheer en systeem voor kwaliteitscontrole verzekeren elk stuk van alcoholische drankharder in goede condiction is wanneer het onze klanten aankomt.

OEM / ODM

Wij hebben 13 jaar in OEM ervaring, en bieden ook de ontwerpdienst aan. Wij doen OEM/ODM-de dienst voor onze klanten die met inbegrip van Jose Cuervo, Bacardi, Jim Beam, Campari, Jack Daniel's .........

R & D

Wineplus Industrial Limited fabriek productielijn 0

 

Na vele jaren van accumulatie, R&D van WINEPLUS en hebben benadrukt productie de voordelen, een uniek prima ontwerperteam met internationale visie, en de verschillende persoonlijkheid en ontwerpstijl gevormd en het voortdurende stijgen van productontwerp, vormontwikkeling, product productie aan het systeem van de merkwaarde verzekerd.