Contacteer ons
sam gong

Telefoonnummer : 86-13068691986

Wineplus Industrial Limited

Wineplus, uw geschotene koelere machine professionele fabrikant in China!

  • Wineplus Industrial Limited
  • Wineplus Industrial Limited
  • Wineplus Industrial Limited
  • Wineplus Industrial Limited
  • Wineplus Industrial Limited
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken Wineplus Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 3000000-5000000 Opgericht Jaar 2005
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Neem in de Alcoholische drank koelere industrie in dienst sinds 2005.

WINEPLUS Beperkt China (HK) (Foshan-het Districtswineplus Industrieel Co. Ltd van Stadsshunde) is bezig geweest met de geschotene koelere machine (drankautomaat, alcoholische drank koelere, koude geschotene machine, wijnkoeler), glasdiepvriezer productie sinds 2005. Met de ervaringen van meer dan 13 jaar, heeft WINEPLUS onophoudelijk alcoholische drankharders en verwante producten met het idee van „milieuvriendelijk en energierendement“ ontwikkeld en vervaardigd. Ons geloof moet „altijd de betrouwbaarste leverancier zijn en de hoogte voorstellen - de kwaliteitsdiensten aan klanten rond de wereld“.

 

Verleen de betere diensten aan onze klanten.

Onze hoofdproducten zijn geschotene koelere machine, drankautomaat, alcoholische drank koelere machine, wijn koelere, koude geschotene machine, glasdiepvriezer. Met unieke alcoholische drank koelere producten, dient WINEPLUS vele bekende alcoholische drankmerken in de wereld. Deze alcoholische drankmerken omvatten Hefboom Daniel, Jim Beam, Jose Cuervo, Campari, Bacardi, Brandweerman, Rood Mannetje, Amerikaanse Honing, Vissen, Vuurbol, Sauza…. Wij groeien stap voor stap samen met onze klanten. In het proces om de betere dienst aan onze klant te verlenen, ons ook verbeteren wij.
 

Voordeel van ons voordeel.

Onze producten zijn internationaal - erkende productcertificatie, zoals Ce, RoHs, FCC, FDA, ETL, Californië 65 geweest. Wij hebben meer dan 15 octrooien ook voor onze eigen ontwerpen. Met een sterk R&D-team om multifunctionele en hoog-technische producten te ontwerpen en onze opmerkelijke OEM/ODM met creatieve en innovatieve oplossingen te steunen. Wij proberen om de kwaliteit van producten, en de efficiency van productie te verbeteren.
 

De beste partner voor u in China.

Wij worden hoogst toegewijd aan uitstekende klantenservice/tevredenheids en goede kwaliteitsproducten. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren en wij zullen tot uw dienst met grote eer staan!

Geschiedenis

 

 

WINEPLUS Beperkt China (HK) (Foshan-het Districtswineplus Industrieel Co. Ltd van Stadsshunde) wordt opgericht in 2005. Met het concept „belangrijke kwaliteit, drijfinnovatie“, wijdt ons bedrijf aan het aanbieden van globale drank koelproducten van de consument die de vraag tevredenstellen. En de distinctieve merkpersoonlijkheid gestalte gegeven, de ondernemings win-win verhouding met klanten hebben gecreeerd en bereikte de duurzame ontwikkeling.

 

In het verleden de dertien jaar, WINEPLUS-nadruk in de ontwikkeling en productie aan de producten die gelukkige gebruiker en pret kunnen verstrekken. Van één enkel product aan veelvoudige productregelontwikkeling, bezitten wij vaste leveringsreeks omvatten één reeks、 twee de reeks、 dubbele tank twee van het flessenproduct van het flessenproduct kraanreeks, enz. Met superieure kwaliteit en unieke creativiteit, WINEPLUS-handhaaft de alcoholische drank koelere machine belangrijke positie op het professionele gebied.


Na het ononderbroken harde werk op lange termijn, heeft WINEPLUS een sterk marketing netwerk in de gehele wereld opgezet, hebben de producten de steden en de steden van elke provincie bedekt. In de internationale markt, doordringen de klanten van het bedrijf in Europa, Amerika, Azië en Zuid-Afrika en andere landen en regio's.

 

Wij hangen marktgericht aan, bevorderen het informatieproces die, bepalen procedure verder reengineering op basis van informatie die het nemen van klant als centrum, en mondiaal net van logistiek, cash flow, en informatiestroom bouwt. WINEPLUS houdt de geest van de onderneming „om tot waarde te leiden, en aan win-win eensgezind“, leidt tot het eigen wereldmerk van de Chinese natie en is bereid om snel als één van de beste globale leveranciers van de alcoholische drank koelere machine te groeien.

Dienst

WINEPLUS Beperkt China (HK) (Foshan-het Districtswineplus Industrieel Co. Ltd van Stadsshunde) wordt opgericht in 2005. Met het concept „belangrijke kwaliteit, drijfinnovatie“, wijdt ons bedrijf aan het aanbieden van de globale producten van de alcoholische drank koelreeks van de consument die tevredenstellen de vraag, en de distinctieve merkpersoonlijkheid gestalte gegeven, tot de ondernemings win-win verhouding met klanten leidden en de duurzame ontwikkeling bereikten. In het verleden de 13 jaar, WINEPLUS-nadruk in de ontwikkeling en productie aan de producten die gelukkige gebruiker en pret kunnen verstrekken. Van één enkel product aan veelvoudige productregelontwikkeling, bezitten wij vaste leveringsreeks omvatten één koelere de machinereeks、 twee van de flessenalcoholische drank koelere de machinereeks van de flessenalcoholische drank en twee fles twee koelere de machinereeks enz. van de kraanalcoholische drank. Met superieure kwaliteit en unieke creativiteit, WINEPLUS-handhaaft het alcoholische drank koelsysteem altijd belangrijke positie op het professionele gebied.

China Wineplus Industrial Limited Bedrijfsprofiel 0

 

 

Ons Team

Wij hebben een uniek prima ontwerperteam met internationale visie, en de verschillende persoonlijkheid en ontwerpstijl gevormd en het voortdurende stijgen van productontwerp, vormontwikkeling, product productie aan het systeem van de merkwaarde verzekerd.

 

Wij hebben 3000 gebied van de vierkante meterproductie, 100 bekwame personeelsleden, 3 geavanceerde productielijnen met hoog automatiseringsniveau. Wij specialiseren ons hoofdzakelijk in de productie van een waaier van producten van de alcoholische drank de koelere machine. Zij hebben een uitstekende reputatie bij binnenlands en in het buitenland markten verdiend.

 

WINEPLUS woont de Houseware van Kanton Eerlijke HK Markt met goede merkafbeelding bij, en heet over de hele wereld klanten van welkom.

 

WINEPLUS begroet de globale klanten met hoogte - de koelproducten van de kwaliteitsalcoholische drank, en toont globale kopers ook een goede merkafbeelding.

China Wineplus Industrial Limited Bedrijfsprofiel 0