Wineplus, uw geschotene koelere machine professionele fabrikant in China!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Certificaat
Van goede kwaliteit Enige Fles Geschotene Harder voor verkoop
Van goede kwaliteit Enige Fles Geschotene Harder voor verkoop
Alles in de beste orde, de goederen van goede kwaliteit, snel het verschepen en de zeer goede dienst die ik heb geadviseerd. Verdient 5 sterren!

—— M. Michael Bay

Gouden leverancier, sparen me heel wat tijd om het kopen te doen! en altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in het kopen van deze machine!

—— Mevr. Lutisha A

Ik ontving 300 PCs schoot koelere machine vandaag in zeer goede condiction. Dank u SAM! Ik zie ernaar uit zaken met u opnieuw te doen spoedig.

—— Mej. Mary Fiu

Ik ben online Chatten Nu

Wineplus Industrial Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited
Fabriek outlook Schilderende workshop lassenworkshop Persworkshop Kantoor workshop Workshop1 workshop2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Wineplus
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%
Main Customer: Jose Cuervo, Jim Beam, Bacardi, Jack Daniel's, Campari

WINEPLUS Beperkt China (HK) (Foshan-het Districtswineplus Industrieel Co. Ltd van Stadsshunde) wordt opgericht in 2005. Met het concept „belangrijke kwaliteit, drijfinnovatie“, wijdt ons bedrijf aan het aanbieden van de globale producten van de alcoholische drank koelreeks van de consument die tevredenstellen de vraag, en de distinctieve merkpersoonlijkheid gestalte gegeven, tot de ondernemings win-win verhouding met klanten leidden en de duurzame ontwikkeling bereikten. In het verleden de 13 jaar, WINEPLUS-nadruk in de ontwikkeling en productie aan de producten die gelukkige gebruiker en pret kunnen verstrekken. Van één enkel product aan veelvoudige productregelontwikkeling, bezitten wij vaste leveringsreeks omvatten één koelere de machinereeks、 twee van de flessenalcoholische drank koelere de machinereeks van de flessenalcoholische drank en twee fles twee koelere de machinereeks enz. van de kraanalcoholische drank. Met superieure kwaliteit en unieke creativiteit, WINEPLUS-handhaaft het alcoholische drank koelsysteem altijd belangrijke positie op het professionele gebied.

 

 

Contactgegevens
Wineplus Industrial Limited

Tel.: 86--13068691986

Fax: 86-757-22207865

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)