Wineplus, uw geschotene koelere machine professionele fabrikant in China!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaat
Van goede kwaliteit Enige Fles Geschotene Harder voor verkoop
Van goede kwaliteit Enige Fles Geschotene Harder voor verkoop
Alles in de beste orde, de goederen van goede kwaliteit, snel het verschepen en de zeer goede dienst die ik heb geadviseerd. Verdient 5 sterren!

—— M. Michael Bay

Gouden leverancier, sparen me heel wat tijd om het kopen te doen! en altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in het kopen van deze machine!

—— Mevr. Lutisha A

Ik ontving 300 PCs schoot koelere machine vandaag in zeer goede condiction. Dank u SAM! Ik zie ernaar uit zaken met u opnieuw te doen spoedig.

—— Mej. Mary Fiu

Ik ben online Chatten Nu

Wineplus Industrial Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited Wineplus Industrial Limited
Fabriek outlook Schilderende workshop lassenworkshop Persworkshop Kantoor workshop Workshop1 workshop2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Wineplus
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%
Main Customer: Jose Cuervo, Jim Beam, Bacardi, Jack Daniel's, Campari

 

 

WINEPLUS Beperkt China (HK) (Foshan-het Districtswineplus Industrieel Co. Ltd van Stadsshunde) wordt opgericht in 2005. Met het concept „belangrijke kwaliteit, drijfinnovatie“, wijdt ons bedrijf aan het aanbieden van globale drank koelproducten van de consument die de vraag tevredenstellen. En de distinctieve merkpersoonlijkheid gestalte gegeven, de ondernemings win-win verhouding met klanten hebben gecreeerd en bereikte de duurzame ontwikkeling.

 

In het verleden de dertien jaar, WINEPLUS-nadruk in de ontwikkeling en productie aan de producten die gelukkige gebruiker en pret kunnen verstrekken. Van één enkel product aan veelvoudige productregelontwikkeling, bezitten wij vaste leveringsreeks omvatten één reeks、 twee de reeks、 dubbele tank twee van het flessenproduct van het flessenproduct kraanreeks, enz. Met superieure kwaliteit en unieke creativiteit, WINEPLUS-handhaaft de alcoholische drank koelere machine belangrijke positie op het professionele gebied.


Na het ononderbroken harde werk op lange termijn, heeft WINEPLUS een sterk marketing netwerk in de gehele wereld opgezet, hebben de producten de steden en de steden van elke provincie bedekt. In de internationale markt, doordringen de klanten van het bedrijf in Europa, Amerika, Azië en Zuid-Afrika en andere landen en regio's.

 

Wij hangen marktgericht aan, bevorderen het informatieproces die, bepalen procedure verder reengineering op basis van informatie die het nemen van klant als centrum, en mondiaal net van logistiek, cash flow, en informatiestroom bouwt. WINEPLUS houdt de geest van de onderneming „om tot waarde te leiden, en aan win-win eensgezind“, leidt tot het eigen wereldmerk van de Chinese natie en is bereid om snel als één van de beste globale leveranciers van de alcoholische drank koelere machine te groeien.

Contactgegevens
Wineplus Industrial Limited

Tel.: 86--13068691986

Fax: 86-757-22207865

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)